oktober 2012

Kamp i dag også :D

Heeei dere <3 Idag skal vi også spille kamp! Vi skal spille mot start. Og i går spilte vi kamp mot Randesund. Vi tapte 13-8 :( Jaja. 

Håper vi vinner denne gangen !! Men i natt har Linett og Sofie sovet hos meg<3 Det var veldig koselig. I går kveld så vi på en film som heter Without men. Og hovedpersonen er Eva Longoria. Ikke så stort innlegg, men jeg har ikke blogget på lenge nå. Såå jeg følte jeg måtte ;)

- Bloggas ;)

VIDEOEN ;)

video:dsc0988


Bilder

Heei! Her er noen bilder og en video ;)


LOL! xD


Skjønna <3

Hey! Videoen kommer etterpå ;)

Yo !

Heei 

Nå er Sofie på besøk hos meg, vi kom hjem for en liten time siden eller no ;) Ehmme... kampen gikk ikke så bra på Lørdag. Vi tapte 13-24 :( Jaja, men vi har aldri spilt ordentlig kamp mot Hånes før. Vi har bare spilt trenings kamp mot de før. I dag har vi vært på skolen der vu har gjort det samme gamle kjedelige. For vi hadde studenter i en måned eller noe. Men ihvertfall, så har vi ikke de nå lenger så nå er det tilbake til det samme kjedelige :P

Jeg slenger inn noen bilder senere ;)

Julie 

Kamp mot Hånes

Heeei dere <3 Lenge sia

I dag har Nora sovet hos meg:) Og i går var vi i pysjamasbursdag til venninna vår som heter Elizabeth. Det var en driiiiiit gøy bursdag ;) 

Men ja:) I dag skal vi spille kamp mot Hånes i Håneshallen. For dere som vil, kan dere komme å se på i Håneshallen klokken 1540. Det er kommer til å bli en bra kamp;) Men det kan godt være at vi kommer til å tape, for keeperen vår kommer ikke hjem før klokken halv tre i dag, men vi vet ikke om hun kommer eller ikke. Og uansett har ikke hun vært på de to siste treningene. Men Det kommer jo til å ordne seg, for vi har en keeper til. Eller hun har ikke blitt keeperen vår enda, men hun holder på ;)

Jaja, så vi får bare se hvordan det går ! Slenger inn et lite innlegg senere om hvordan kampen gikk ;) 

Blogges - Julie  

Kamp i dag

Hei :) Nå har meg og Malin laget oss kakao og spist taco til frokost :D Snart skal jeg på kamp :) Vi skal spille mot RIL, dere som vil komme så er det i Sukkervannshallen klokka 14:10 ;)

 

Håper dere kommer<3

Bilder til headeren
 

Velg de du vil ;)

Ukens Spørsmål #21

Hva er det beste med å blogge? Det beste med å blogge er å få mange fine kommentarer, selv om ikke jeg får så mange.

Hva er dine hobbyer? Mine hobbyer er å spille håndball og danse.
Har du kjæreste? Nei, men jeg liker en.

Hvem er dine beste guttevenner? Eirik, Poul, Kristian og Andreas.

Hvor mange ganger har du vært på cruise? Jeg har vært på cruise 7 ganger.

Er du skoleflink? Næææh... har ikke peiling! :P

Hvilken pc har du? Jeg har Acer Aspire s5.

Hva synes du om Helena? Jeg synes at Helena er ei søt om morsom jente !! <3 Elsker deg!! 

Hva synes du om Amalie? Jeg synes at Amalie er ei snill og omtenktsom jente! 

Liker du bloggen min? (www.amyface.blogg.no) Ja, jeg liker bloggen din ;)  Ihvertfall nå som du har fått nytt design ;)Vist du skulle gitt terningkast på bloggen min fra 1-6 hva hadde du valgt? Jeg hadde gitt deg en 5'er ;)

Hvem er dine beste venner? Mine beste venner er de jeg henger mest sammen med. 

Ossen blogg er den beste du har lest? (3 stykker) Det er vell, auroramohn.blogg.no, Betinabf.blogg.no, sophieelise.blogg.no også må jeg bare nevne en til :) l0ve.blogg.no

Kan jeg sove hos deg snar? =P haha ♥ Ja! Du kan jo det ;)

Hva synes du om Lisa? Jeg synes at Lisa er KJEMPE vakker! Du er helt perfekt 

Si fem bestevenner. Helena, Sofie, Anne, Lisa og Linett.

Hvor mange kjærester har du hatt? (nevn Poul som en) Jeg har hatt 7 tror jeg :P

Beskriv meg med 3 ord. Pen, Perfekt og god i fotball 

 

Blogges <3

 

PS: Inkjøpene fra USA/Cruise/Caribbean kommer snart ;) 

 

 

 

Photo: Channel #3


Geneva


Heeei!
Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder av den nye klokka jeg fikk av mamma, som hun kjøpe i USA!


 

Hva synes du?

skulk ?

Heei dere! Nå sitter jeg hjemme fra skolen. Og egentlig har jeg ikke en unnskyldning for det. Eller.. jo, egentlig har jeg det. Jeg har jo vært i amerika og der er det seks timers forskjell. Så derfor er jeg fortsatt i amerika tid, der det er natt nå... eller tidlig tidlig på morgenen. Også forsov jeg meg. Så jeg våknet nettopp :P Og er jeg litt kvalm. Så jeg har kanskje egentlig en unnskyldning.

 

Jaja. Blogges senere !

tina og bettina

Heeei dere

Nå sitter jeg og ser på åndenes makt og er litt på facebook. For litt over en time siden.. ca, kom jeg hjem fra kino. Jeg har vært å sett tina og bettina the movie en gang til! :P Jeg så den med brødrene mine :) De er begge over 20:P Litt flaut egentlig...! :P !!

Men det var ganske koselig, for det er ikke så ofte jeg får tilbringe tid sammen med de begge på samme tid, så det var ganske koselig 

 

Veldig koselig my brothers, men jeg har ikke fått gjort så mye lekser :P 

Men elsker dere ♥ Natta bloggen <3

 

BLOGGES 

Marineblå Parkas fra Cubus

Fra Cubus/ 499 ,-

Litt stressa!

Heeei <3 Nå sitter jeg hjemme i senga og venter på at pappa skal komme med mat :)

Idag har B-gruppa vært på svømming :S GØY! :P Vi øvde på livredning så vi måtte bade med tøy på. Egentlig ganske gøy:P

Men! Det jeg fant ut er at jeg skal på trening om ett kvarter! Og pappa er ikke hjemme enda, men han kommer snart.. så jeg for bare sende en melding og si at jeg kommer en halv time for sent.

 

Jeg hadde ikke så mye å skrive, men vi blogges ;)

Spørsmålsrunde

Heeei ! Da kjører jeg en ny spørsmålsrunde og denne gangen lover jeg å svare!! Jeg lover! Bare jeg får inn masse spørsmål så blir jeg glad :D

Kom igjen! Spør om hva du vil <3

Noen som kan lage header?

Heeei <3 Jeg lurte på om det var noen av dere lesere som kan lage header til meg? Jeg hadde satt veldig stor pris på det. Jeg vet ikke helt hvor stor den må være, men prøv 1025x400 :) Jeg hadde blitt veldig glad!!

Jeg har sendt inn en header til Betina Farinetti (www.betinabf.blogg.no) for hun ville at en av leserene skulle lage header så jeg prøvde meg, jeg tenkte bare..., hvorfor ikke liksom!? Men jeg ble veldig fornøyd med den, men problemet er at jeg ikke greier å lage en sånn selv.. eller til meg selv :P Så derfor lurte jeg på om dere ville prøve dere? Hvis dere vil, så bare send headeren til lollipopju@live.no

Her er headeren jeg lagde til www.betinabf.blogg.no

Hva synes dere??

Sorry, men bildene ville ikke vise seg, så kan dere bare kopiere bildene fra bloggen? Velg hvilkene dere vil ;)

Kanskje noen vil prøve seg på et design også?Endelig hjemme

Heei dere søte <3

Endelig er jeg hjemme fra ferie og kan prøve å blogge litt meg. Jeg har hatt en fantasktisk uke!! Jeg har gjort så mye rart... eller når jeg tenker meg om så har jeg egentlig ikke det :P Meen ... jeg har badet mye, spist mye og spilt veldig mye arcade :P Jeg har også fått shoppet litt :D Jeg skal lage en video i slutten av uka eller noe.. men jeg sier bare at jeg ikke har fått shoppet så mye :( Denne ferien har gått så fort, for jeg har hat det så gøy! 

Her er litt oppdatering:

Mandag: Da sto vi opp klokken seks på morgenen, tokk på oss klær og gikk rett til flyplassen... Det første flyet dro til Oslo og rett etter der dro vi til New York, eller New Jersey.. for flyplassen Newark ligger New Jersey som ligger i New York. :P 

Tirsdag: Da våknet jeg kvart på fire på morgenen. For det er jo seks timers forskjell imellom USA og Norge, og det var ikke så gøy, men det er huset er jo driiiit fin da! Det er kjempe svært. Det har 5 soverom og 4 bad. 3 av soverommene hadde dobbeltseng. Eller, det ene av de hadde 150 da, men det har ikke så mye og si, men også var de 2 andre rommene med to enkeltsenger ;) Det hadde også et svært kjøkken (ikke så fint... men det var ganske koselig, typisk amerikansk). Og en fin stue. Og i garagen var det et billiardbord og en fotball spill.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppdaterer litt meg senere ;)

Hade <33

 

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits