september 2012

Cruise!!

Heeei <3 Dette her blir et veldig lite innlegg, men jeg ville bare si at jeg drar på cruise nå :) Jeg får kanskje ikke blogget på en uke... :(

 

Hadee <3

Sykt digg!!

Hallo !

Nå er jeg så glad at jeg holder på å fly i taket! Neida, jeg er ihvertfall KJEMPE glad !!! :D Idag har jeg vært på Florida Mall der jeg kjøpte en dongerijakke og en dongeribukse :) Pluss ett par skjønnheter :D!!

Her er de!JEG BARE ELSKER DE :)

Must Haves

?Røde lepper kan gjøre et ellers ganske kjedelig antrekk til helt nye høyder. Det skaper en feminin look og setter virkelig prikken over i'en.

?En svart kjole kan pyntes opp til fest eller kan du bruke det til hverdags. Den passer til alt!

? Et par (skyhøye)hæler! Når hælene er på, kommer virkelig den elegante feminine kvinnen i deg frem. Passer like bra til jeans som til kjole og hører absolutt til på et hvert dansegulv.

?Et par perfect fit jeans passer til alt og brukes daglig. Sliter du med å finne et antrekk i hverdagen er et par jeans som sitter fint redningen din. Nøkkelplagget finnes i tusen forskjellige modeller og fasonger og det gjelder å finne din egen perfect fit.

?En alltime clutch. finn deg en clutch som er akkurat perfekt for DEG. Farge, størrelse, mønster, detaljer osv. ha den med overalt og oppbevar ting som telefon, penger, kort lipgloss og mer i den. la den bli en del av deg og noe du ikke klarer deg uten.

?En blazer kan gjøre antrekket ditt elegant, rocka eller feminint utifra hva den kombineres med. Velg gjerne en nøytral farge som kan være med på å tone ned et fargerikt antrekk eller velg en knæsj farge som spriter opp et vanlig anntrekk.

?Converse er ifølge meg verdens beste oppfinnelse. Finnes i tusen ulike farger og mønstere og uansett hvordan stil du har finner i alltid et parr som passer til dine antrekk. Har ikke noe mer å si en at jeg elsker dem.

?Har du en cardigan i en basic farge er du sikret å se bra ut samtidig som du skal holde varmen. De finnes i alle forskjellige tykkelser og uansett årstid er de et must.

?Skinnjakke er et perfekt plagg enten du går med alt fra band tskjorter eller et beck søndergaard skjerf. Rocker opp og gjennomfører alle antrekk opp til hundre prosent.

inlegget er kopiert fra www.andyaa.blogg.no

Deilig!

Heeei <3 Nå er jeg hjemme igjen fra Tornby cup i Danmark <3 Skikkelig deilig!! 

Vi kom på 2. plass i den beste pulja (Pulje A)! Det er syykt deilig. Vi er ikke så sikkre på hvilken plass vi kom på i hele cupen av jenter 12.    Jeg vet at det er et veldig lite inlegg! Pluss at jeg vil si at jeg reiser til Amerika i morgen tidlig, men jeg skal ta med meg pc'n så jeg kan blogge litt <3

 

Hade <33

Natti natt &lt;3

Heeii   Nå ligger jeg i senga og ser på Ikveld med Ylvis. Jeg vet at det er litt sen oppdatering, men føler at jeg ikke blogger så mye for tia ... så kanskje jeg vurdere å ta en lang pause fra bloggen eller eventuelt slette den.. :( 

Jaja... natta sier ihvertfall

 

Eller skal jeg prøve å blogge litt mer, men da må dere gi meg litt mer oppmuntring. 

Sprøyte

Heei søte! Nå har jeg dratt hjem fra skolen fordi jentene i klassen tok sprøyte mot limorhalskreft. Og jeg ble litt dårlig. Jeg har hatt verk i armen, kvalm, svimmel og ganske vondt i hodet. Jeg dro hjem 3 kvarter før skolen slutte, men hadde egentlig ikke peiling på at mamma kom til å være så sen. Og uansett så kunne jeg jo ikke dratt tilbake for mamma var jo allerede på vei til skolen :P

      

  Elisabeth <3  

Noen bilder fra dagen :D

Wants from IKEAHeejo ! Her er noen wants from IKEA :)

 Seng - Brimnes/ 896 krKommode - Malm/ 998 krHÄRNÖSAND - 2-seter sofa med sjeselong/ 2.895

 

 Har noen av dere disse tingene fra før av? :)

Overnatting hos Hanne ;)

Heeei, litt sen oppdatering, men jeg hadde bare litt lyst til og fortelle dere litt om hva som har skjer.

Nå sitter jeg på sofaen i garasjen til Hanne, for meg og Sofie skal overnatte der. Hanne og Sofie er så våkne, men ikke meg. Jeg er egentlig ganske trøtt, men jaja... :)

 

 

natti natt <3<3

Fast eller bare innom?

Heeii ;) Jeg lurte bare på om dere er faste lesere eller bare stikker dere bare innom noen ganger??

 

SÅ irriterende!!

Heeei ! Det er så irrterende at jeg ikke finner svarene på spørsmålsrunda! Jeg lagret de på utkast, men nå er de vekke! Det er så irriterende! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for kameraet på iphonen er så dårlig, og jeg har så lite minne. Pluss at speilreflekskameraet har heller ikke mer minne igjen! Så vi må kjøpe nytt minnkort! Men jeg skal prøve å få gjort ferdig svarene intill uka er over ;)

Unnskyld asså!

 

Blogges "

Noen tips ??

Heisann dere <3 

Jeg lurte på om dere hadde noen tips om hva videobloggen min skal handle om? Jeg har tenkt lenge på å lage en videoblogg, men har ingen ide om hva den skal handle om :P! Jeg tenker kanskje en sminkevideo eller en må gjøre video, men jeg vil at dere skal bestemme! 

Hvis dere har noen tips så bare skriv det i kommentarfeltet ;)

 

Blogges senere ;) <3

Dagen min

Heeeisann <3 Nå sitter jeg hjemme og ser på Bevery Hills 90201 :) Det er favortitt programmet mitt sammen med frustrerte fruer. 

Jaja, men i dag skal meg og 8 andre på kino og se Tina og Bettina the movie klokka 19.15 :) Gleder meg noe så sinnsykt :)  Jeg har ihvertfall vært på skolen og der gjorde vi ikke så serlig mye, men vi jobbet ihvertfall litt mer med skoleavisa :D Jeg jobber med nyheter. Det er veldig gøy, men jeg er ikke så serlig flink :P 

Gleder meg ihvertfall veldig mye til filmen :) 

                                                                                      

Blogges da ;)

 

 

Noen som skal se filmen i dag klokken 19.15?

Unnskyld !

Heeeisann dere! Jeg er så lei meg for at jeg ikke har blogget på lenge. Jeg har bare hatt så mye å tenke på. Men jeg skal skjerpe meg nå!! Virkelig VIRKELIG skjerpe meg!! ;) Nå ser jeg på Beverly Hills 90201. Også holder jeg på å lage mat og skal snart på håndballen :) Gleder meg veldi fordi vi skal snart til Danmark! :D Vi reiser den 21. September og kommer hjem den 23 ;)

Blogges <3

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits