juli 2012

High heels..

                                                                                                                      
                                                                                                                                                  Jeffery Campbell

                                                                                                                      
                                                                                                                                                         Pumps
              

Heisann! Jeg skal få en av disse slags skoene av mamma, men ikke akkurat en av "de". :P 

Håper dere likte skoene..?! :) 

Liten konk: Hvilkene sko tror dere jeg får av mamma? (Jeffrey Campbell - Pumps?) 
                                                                                                                                             

                                                                        

Bloggpause....

Heei Tenkte jeg skulle ta en liten bloggpause, føler at jeg ikke orker å blogge så masse nå, det er jo sommerferie. Og når det er sommerferie, har man fri. Så jeg har fri skolen og fri fra alt. Og nå har jeg litt lyst til å ta litt fri fra bloggen og blogging. 

Jeg reiser hjem igjen fra Danmark i morgen, så da kan jeg ikke skrive så serlig mye. Og når vi kommer hjem er klokken 00.00 eller no. Og da kan jeg heller ikke blogge, for selv om vi har internett her på hytta i Danmark kan jeg ikke væære på det så mye i morgen fordi vi må skjekke ut i 12.00 tia og da har ikke vi internett lenger. Så tilbake til hvor jeg var..... 

- Ja, Så dagen etter at vi kom hjem skal mamma reise til Oslo og da kjører hun meg hjem til mormor i 2 tia for da skal jeg bo hos mormor i 1 uke. Og hun har ikke internett ( eller hun har internett, men pc'n gidder ikke å finne inernettet ). :( , men det kan være pc'n finner det og da kan det være at jeg blogger litt, men etter den uken så kommer pappa hjem. Og da har jeg inernett :D ♥ Da tror jeg nok at det blir litt mye blogging, kan ikke love så mye, men kan love litt! ( Noen oppdateringer ). 

'Så... Da tar jeg men en liten pause

Hade bloggen - Julie


                                                                                    

Natta...

Natti natt, nu ska eg legge mæ :) Håper du sover godt <3 Blogges i morgen  <3<3<3

Bieber.....!

Heeey ♥ Nettopp la jeg merke til at jeg har fått Biber fever! :P 

             
Blogges - Julie 

Danmark ;)

Heeeiia! Nå er vi i Danmark (eller rettere sagt, vi kom i går :P). Vi har badet i hele dag! Kjempe deilig og masse rusjer. Pluss at i dag er jeg veldig stolt over meg selv, for i dag stupte jeg 4 eller 5 ganger fra 3 meteren :D Kjempe tøff er jeg :P Så i dag skal vi ha spagetti til middag. Mmmmmmmmm :) Så i morgen vet jeg ikke helt hva vi skal gjøre, men det jeg vet ihvertfall at mamma har lovt oss at vi skal på laseskyting! Gleder meg SYYYKT! 

Nå sitter jeg og tenker på den naboen vår som er en liten gutt helle tiden kommer bort til bordet der jeg sitter ute:P Han er så skjønn og han smiler hele tiden, pluss at han har et kjempe skjønt navn, Mads eller Mats :P "Hihi" Jaja.... ;)

Hade! Blogges sikkert senere, skal spille minigolf, hvis mamma og venninnen gidder å spandere på oss :P

Noen tips.. ?

Sjalla baisen! Meg og venninna mi har tenkt til å lage en må gjøre video, men vi vil jo gjerne ha noen tips til hva vi skal gjøre! Sååeeh.. Vist du har noe på hjernen så gjerne skriv det ;)

Men vi skal lage videoen i dag, så vist inge svarer så finner vi bare på noe  :P

Blogges - Julie <3

Twitter

Heluen♥ Nå har meg og Nora fått oss Twitter. Det var egentlig bare det jeg ville skrive, men vist du vil ha twitter så gå inn på www.twitter.com         Jeg følger Justin Bieber, Bella Throne, Zendaya Coleman, Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayne Milak, Kendall Jenner, Jose Zapata (min storebror), Matty B, Christina Cimorelli, Morten Ramm, Lauren Conrad, Miley Ray Cyrus, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Ariana Grande, Kenny Wormald, Nicki Minaj og Maria Gundersen. 

Jaja, natta folks!♥  Blogges i morgen.

Århhh!

Hallo :( I dag dro kjæresten min til Frankrike. Jeg savner han veldig, allerede! Men han sendte meg en melding på morgenen i dag♥♥

Har noen av dere kjæreste?? ♥♥

Blogges - Julie ♥

Dip Dye!

Yeah! Mamma sa at jeg kanskje fikk lov til å dip dye håret brunt :D Gleder meg så!! Først tenkte jeg rosa, men så sa mamma at det er finere med brunt siden jeg har blondt hår. 

GLEDER MEG SINNSYKT♥

Blogges da - Julie♥

 

Spørsmålsrunde

GOD MORGEN! 

Da er jeg igang med en ny spørsmålsrunde. Spør om alt du vil.

Blogges ;)
Natta...

Mhmmm... ikke natta enda asså :P Jeg skal snart legge meg, men akuratt nå sitter meg og June og koser oss med å se på slutten av en film og være på pc'n. Vi har nettopp sett ferdig to filmer. Filmene var: Clueless og Dirty Dancing 2. Kjempe gøye filmer. 

Men Cluless var den nest mest meningsløse filmen jeg noen gang har sett! Men nå sitter vi og ser slutten av Bad boys. Vi har spist pizza, drukket brus, spist jordbær med skjokolade på, eller June spiste de fleste. Jeg spistse bare ett :P Så har vi hatt en svær skål med popcorn og en liten skål med den svarte sørlands chipsen. 

Natta! Sier bare natta nå for orker ikke å legge inn noe innlegg senere. 

Så nå sier jeg bare natta! Blogges i morgen ;)


Rommet mitt

video:img13351


Hva synes du om rommet mitt?

God formiddag!

Heeei :D Jeg har ikke spist frokos eller noe nå og klokken er kvart på 2:P Jeg har jo kledd meg og sånt da. Meg har ikke jgort noe serlig annet enn å lugget på sofaen og chillet og sett på film. 

Idag dro venninnen min til Drammen og etter det skla hun til Danmark og sykle. Så hun er ikke tilbake før om en uke. Nå sitte rjeg og hører på It girl.

Jason Derulo: It Girl


Hadee. Blogges litt senere ;)

Ukens kjendis

                                                                                                      Ukens kjendis er.........

                                                                                                       Matty B !!

   

                                                        

Han er en 9 år gammel gutt som cover mange sanger. Han er kjempe flink. Han har også noen sanger der han synger med andre.

http://www.youtube.com/watch?v=KGABwm9lCIc På denne linken kan du se han synge BOYFRIEND av Justin Bieber.

http://www.youtube.com/watch?v=uM7nlIsBLoc&feature=relmfu På denne liken kan du se han synge/rappe Call Me Maby av Carly Rae Jepsen sammen med Cimorelli.

Håper dere liker musikkvidioene:D      Blogges senere <3!
Beklager

Hei! Beklager for at jeg ikke har blogget så mye, men jeg har jo vært på ferie! Og de som gjettet sko hadde helt riktig :D Bra!! Men forsatt beklager jeg veldig mye for at jeg ikke har blogget no serlig. Hadde egentlig tenkt til å blogge litt på båten, men internett var så treigt! SORRY!!

Men skal prøve å blogge litt mere nå etter hvert ;)

Blogges ♥♥

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits