Blogg

Ny blogg

Heeii :D 

Nå har jeg fått laget meg en ny blogg som jeg er skikkelig fornøyd med !!

www.julieiversen.blogg.no

...

Heeeei, jeg tenkte på at jeg tar en veldig lang pause fra all bloggingen. Jeg har veldig lyst til å blogge, men det frister meg på en måte ikke. Jeg har vurdert noen ganger å slette bloggen, men det greier jeg heller ikke. Det er så vanskelig, så derfor tar jeg heller en  kjempe lang pause. Så får jeg heller se hvordan det går.

 

HADE!!!! <3

14-5 !

Heeeisann <3 Endelig har vi vunnet en kamp! Ikke det at vi ikke har vunnet før, men vi har ikke vunnet de fleste kampene nå for tia. Men endelig! 

Jeg hadde en følelse på at vi skulle vinne denne gangen, og det gjorde vi :D SÅÅÅ GLAD :D Vi vant over Just/Justvik. Vi har pleid å vinne over de de fleste gangene vi har spilt mot de. Jeg tror vi hele tiden har vunnet over de. Nå sitter jeg og koser meg med pus <3 Også leser jeg noen blogger. Jeg har kanskje vært hjemme i en time nå eller noe, for i stad var meg og mamma å spiste koteletter his mormor. Mhmmm.. en skikkelig god middag :D 

Blogges i morgen ;)

......

Heeei!! Lenge sia.
Nå har jeg tenkt litt, jeg har begynt å bli litt lei av å blogge, så det kan godt være at jeg slutter :( Men hvis det så beholder jeg fortsatt bloggen. Så nå har jeg lastet ned blogg appen på iphonen så jeg skal nok få prøve å blogge en gang i blandet ;)

Blogges sikkert om litt :D

Kamp i dag også :D

Heeei dere <3 Idag skal vi også spille kamp! Vi skal spille mot start. Og i går spilte vi kamp mot Randesund. Vi tapte 13-8 :( Jaja. 

Håper vi vinner denne gangen !! Men i natt har Linett og Sofie sovet hos meg<3 Det var veldig koselig. I går kveld så vi på en film som heter Without men. Og hovedpersonen er Eva Longoria. Ikke så stort innlegg, men jeg har ikke blogget på lenge nå. Såå jeg følte jeg måtte ;)

- Bloggas ;)

Bilder

Heei! Her er noen bilder og en video ;)


LOL! xD


Skjønna <3

Hey! Videoen kommer etterpå ;)

Yo !

Heei 

Nå er Sofie på besøk hos meg, vi kom hjem for en liten time siden eller no ;) Ehmme... kampen gikk ikke så bra på Lørdag. Vi tapte 13-24 :( Jaja, men vi har aldri spilt ordentlig kamp mot Hånes før. Vi har bare spilt trenings kamp mot de før. I dag har vi vært på skolen der vu har gjort det samme gamle kjedelige. For vi hadde studenter i en måned eller noe. Men ihvertfall, så har vi ikke de nå lenger så nå er det tilbake til det samme kjedelige :P

Jeg slenger inn noen bilder senere ;)

Julie 

Kamp mot Hånes

Heeei dere <3 Lenge sia

I dag har Nora sovet hos meg:) Og i går var vi i pysjamasbursdag til venninna vår som heter Elizabeth. Det var en driiiiiit gøy bursdag ;) 

Men ja:) I dag skal vi spille kamp mot Hånes i Håneshallen. For dere som vil, kan dere komme å se på i Håneshallen klokken 1540. Det er kommer til å bli en bra kamp;) Men det kan godt være at vi kommer til å tape, for keeperen vår kommer ikke hjem før klokken halv tre i dag, men vi vet ikke om hun kommer eller ikke. Og uansett har ikke hun vært på de to siste treningene. Men Det kommer jo til å ordne seg, for vi har en keeper til. Eller hun har ikke blitt keeperen vår enda, men hun holder på ;)

Jaja, så vi får bare se hvordan det går ! Slenger inn et lite innlegg senere om hvordan kampen gikk ;) 

Blogges - Julie  

Kamp i dag

Hei :) Nå har meg og Malin laget oss kakao og spist taco til frokost :D Snart skal jeg på kamp :) Vi skal spille mot RIL, dere som vil komme så er det i Sukkervannshallen klokka 14:10 ;)

 

Håper dere kommer<3

Bilder til headeren
 

Velg de du vil ;)

Photo: Channel #3


Geneva


Heeei!
Nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen bilder av den nye klokka jeg fikk av mamma, som hun kjøpe i USA!


 

Hva synes du?

skulk ?

Heei dere! Nå sitter jeg hjemme fra skolen. Og egentlig har jeg ikke en unnskyldning for det. Eller.. jo, egentlig har jeg det. Jeg har jo vært i amerika og der er det seks timers forskjell. Så derfor er jeg fortsatt i amerika tid, der det er natt nå... eller tidlig tidlig på morgenen. Også forsov jeg meg. Så jeg våknet nettopp :P Og er jeg litt kvalm. Så jeg har kanskje egentlig en unnskyldning.

 

Jaja. Blogges senere !

tina og bettina

Heeei dere

Nå sitter jeg og ser på åndenes makt og er litt på facebook. For litt over en time siden.. ca, kom jeg hjem fra kino. Jeg har vært å sett tina og bettina the movie en gang til! :P Jeg så den med brødrene mine :) De er begge over 20:P Litt flaut egentlig...! :P !!

Men det var ganske koselig, for det er ikke så ofte jeg får tilbringe tid sammen med de begge på samme tid, så det var ganske koselig 

 

Veldig koselig my brothers, men jeg har ikke fått gjort så mye lekser :P 

Men elsker dere ♥ Natta bloggen <3

 

BLOGGES 

Litt stressa!

Heeei <3 Nå sitter jeg hjemme i senga og venter på at pappa skal komme med mat :)

Idag har B-gruppa vært på svømming :S GØY! :P Vi øvde på livredning så vi måtte bade med tøy på. Egentlig ganske gøy:P

Men! Det jeg fant ut er at jeg skal på trening om ett kvarter! Og pappa er ikke hjemme enda, men han kommer snart.. så jeg for bare sende en melding og si at jeg kommer en halv time for sent.

 

Jeg hadde ikke så mye å skrive, men vi blogges ;)

Spørsmålsrunde

Heeei ! Da kjører jeg en ny spørsmålsrunde og denne gangen lover jeg å svare!! Jeg lover! Bare jeg får inn masse spørsmål så blir jeg glad :D

Kom igjen! Spør om hva du vil <3

Noen som kan lage header?

Heeei <3 Jeg lurte på om det var noen av dere lesere som kan lage header til meg? Jeg hadde satt veldig stor pris på det. Jeg vet ikke helt hvor stor den må være, men prøv 1025x400 :) Jeg hadde blitt veldig glad!!

Jeg har sendt inn en header til Betina Farinetti (www.betinabf.blogg.no) for hun ville at en av leserene skulle lage header så jeg prøvde meg, jeg tenkte bare..., hvorfor ikke liksom!? Men jeg ble veldig fornøyd med den, men problemet er at jeg ikke greier å lage en sånn selv.. eller til meg selv :P Så derfor lurte jeg på om dere ville prøve dere? Hvis dere vil, så bare send headeren til lollipopju@live.no

Her er headeren jeg lagde til www.betinabf.blogg.no

Hva synes dere??

Sorry, men bildene ville ikke vise seg, så kan dere bare kopiere bildene fra bloggen? Velg hvilkene dere vil ;)

Kanskje noen vil prøve seg på et design også?Endelig hjemme

Heei dere søte <3

Endelig er jeg hjemme fra ferie og kan prøve å blogge litt meg. Jeg har hatt en fantasktisk uke!! Jeg har gjort så mye rart... eller når jeg tenker meg om så har jeg egentlig ikke det :P Meen ... jeg har badet mye, spist mye og spilt veldig mye arcade :P Jeg har også fått shoppet litt :D Jeg skal lage en video i slutten av uka eller noe.. men jeg sier bare at jeg ikke har fått shoppet så mye :( Denne ferien har gått så fort, for jeg har hat det så gøy! 

Her er litt oppdatering:

Mandag: Da sto vi opp klokken seks på morgenen, tokk på oss klær og gikk rett til flyplassen... Det første flyet dro til Oslo og rett etter der dro vi til New York, eller New Jersey.. for flyplassen Newark ligger New Jersey som ligger i New York. :P 

Tirsdag: Da våknet jeg kvart på fire på morgenen. For det er jo seks timers forskjell imellom USA og Norge, og det var ikke så gøy, men det er huset er jo driiiit fin da! Det er kjempe svært. Det har 5 soverom og 4 bad. 3 av soverommene hadde dobbeltseng. Eller, det ene av de hadde 150 da, men det har ikke så mye og si, men også var de 2 andre rommene med to enkeltsenger ;) Det hadde også et svært kjøkken (ikke så fint... men det var ganske koselig, typisk amerikansk). Og en fin stue. Og i garagen var det et billiardbord og en fotball spill.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oppdaterer litt meg senere ;)

Hade <33

 

Cruise!!

Heeei <3 Dette her blir et veldig lite innlegg, men jeg ville bare si at jeg drar på cruise nå :) Jeg får kanskje ikke blogget på en uke... :(

 

Hadee <3

Sykt digg!!

Hallo !

Nå er jeg så glad at jeg holder på å fly i taket! Neida, jeg er ihvertfall KJEMPE glad !!! :D Idag har jeg vært på Florida Mall der jeg kjøpte en dongerijakke og en dongeribukse :) Pluss ett par skjønnheter :D!!

Her er de!JEG BARE ELSKER DE :)

Must Haves

?Røde lepper kan gjøre et ellers ganske kjedelig antrekk til helt nye høyder. Det skaper en feminin look og setter virkelig prikken over i'en.

?En svart kjole kan pyntes opp til fest eller kan du bruke det til hverdags. Den passer til alt!

? Et par (skyhøye)hæler! Når hælene er på, kommer virkelig den elegante feminine kvinnen i deg frem. Passer like bra til jeans som til kjole og hører absolutt til på et hvert dansegulv.

?Et par perfect fit jeans passer til alt og brukes daglig. Sliter du med å finne et antrekk i hverdagen er et par jeans som sitter fint redningen din. Nøkkelplagget finnes i tusen forskjellige modeller og fasonger og det gjelder å finne din egen perfect fit.

?En alltime clutch. finn deg en clutch som er akkurat perfekt for DEG. Farge, størrelse, mønster, detaljer osv. ha den med overalt og oppbevar ting som telefon, penger, kort lipgloss og mer i den. la den bli en del av deg og noe du ikke klarer deg uten.

?En blazer kan gjøre antrekket ditt elegant, rocka eller feminint utifra hva den kombineres med. Velg gjerne en nøytral farge som kan være med på å tone ned et fargerikt antrekk eller velg en knæsj farge som spriter opp et vanlig anntrekk.

?Converse er ifølge meg verdens beste oppfinnelse. Finnes i tusen ulike farger og mønstere og uansett hvordan stil du har finner i alltid et parr som passer til dine antrekk. Har ikke noe mer å si en at jeg elsker dem.

?Har du en cardigan i en basic farge er du sikret å se bra ut samtidig som du skal holde varmen. De finnes i alle forskjellige tykkelser og uansett årstid er de et must.

?Skinnjakke er et perfekt plagg enten du går med alt fra band tskjorter eller et beck søndergaard skjerf. Rocker opp og gjennomfører alle antrekk opp til hundre prosent.

inlegget er kopiert fra www.andyaa.blogg.no

Deilig!

Heeei <3 Nå er jeg hjemme igjen fra Tornby cup i Danmark <3 Skikkelig deilig!! 

Vi kom på 2. plass i den beste pulja (Pulje A)! Det er syykt deilig. Vi er ikke så sikkre på hvilken plass vi kom på i hele cupen av jenter 12.    Jeg vet at det er et veldig lite inlegg! Pluss at jeg vil si at jeg reiser til Amerika i morgen tidlig, men jeg skal ta med meg pc'n så jeg kan blogge litt <3

 

Hade <33

Natti natt &lt;3

Heeii   Nå ligger jeg i senga og ser på Ikveld med Ylvis. Jeg vet at det er litt sen oppdatering, men føler at jeg ikke blogger så mye for tia ... så kanskje jeg vurdere å ta en lang pause fra bloggen eller eventuelt slette den.. :( 

Jaja... natta sier ihvertfall

 

Eller skal jeg prøve å blogge litt mer, men da må dere gi meg litt mer oppmuntring. 

Sprøyte

Heei søte! Nå har jeg dratt hjem fra skolen fordi jentene i klassen tok sprøyte mot limorhalskreft. Og jeg ble litt dårlig. Jeg har hatt verk i armen, kvalm, svimmel og ganske vondt i hodet. Jeg dro hjem 3 kvarter før skolen slutte, men hadde egentlig ikke peiling på at mamma kom til å være så sen. Og uansett så kunne jeg jo ikke dratt tilbake for mamma var jo allerede på vei til skolen :P

      

  Elisabeth <3  

Noen bilder fra dagen :D

Overnatting hos Hanne ;)

Heeei, litt sen oppdatering, men jeg hadde bare litt lyst til og fortelle dere litt om hva som har skjer.

Nå sitter jeg på sofaen i garasjen til Hanne, for meg og Sofie skal overnatte der. Hanne og Sofie er så våkne, men ikke meg. Jeg er egentlig ganske trøtt, men jaja... :)

 

 

natti natt <3<3

Fast eller bare innom?

Heeii ;) Jeg lurte bare på om dere er faste lesere eller bare stikker dere bare innom noen ganger??

 

SÅ irriterende!!

Heeei ! Det er så irrterende at jeg ikke finner svarene på spørsmålsrunda! Jeg lagret de på utkast, men nå er de vekke! Det er så irriterende! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, for kameraet på iphonen er så dårlig, og jeg har så lite minne. Pluss at speilreflekskameraet har heller ikke mer minne igjen! Så vi må kjøpe nytt minnkort! Men jeg skal prøve å få gjort ferdig svarene intill uka er over ;)

Unnskyld asså!

 

Blogges "

Noen tips ??

Heisann dere <3 

Jeg lurte på om dere hadde noen tips om hva videobloggen min skal handle om? Jeg har tenkt lenge på å lage en videoblogg, men har ingen ide om hva den skal handle om :P! Jeg tenker kanskje en sminkevideo eller en må gjøre video, men jeg vil at dere skal bestemme! 

Hvis dere har noen tips så bare skriv det i kommentarfeltet ;)

 

Blogges senere ;) <3

Dagen min

Heeeisann <3 Nå sitter jeg hjemme og ser på Bevery Hills 90201 :) Det er favortitt programmet mitt sammen med frustrerte fruer. 

Jaja, men i dag skal meg og 8 andre på kino og se Tina og Bettina the movie klokka 19.15 :) Gleder meg noe så sinnsykt :)  Jeg har ihvertfall vært på skolen og der gjorde vi ikke så serlig mye, men vi jobbet ihvertfall litt mer med skoleavisa :D Jeg jobber med nyheter. Det er veldig gøy, men jeg er ikke så serlig flink :P 

Gleder meg ihvertfall veldig mye til filmen :) 

                                                                                      

Blogges da ;)

 

 

Noen som skal se filmen i dag klokken 19.15?

Unnskyld !

Heeeisann dere! Jeg er så lei meg for at jeg ikke har blogget på lenge. Jeg har bare hatt så mye å tenke på. Men jeg skal skjerpe meg nå!! Virkelig VIRKELIG skjerpe meg!! ;) Nå ser jeg på Beverly Hills 90201. Også holder jeg på å lage mat og skal snart på håndballen :) Gleder meg veldi fordi vi skal snart til Danmark! :D Vi reiser den 21. September og kommer hjem den 23 ;)

Blogges <3

Såre mandler og sur hoste...

Heeei der skjønne!

Nå sitter jeg hjemme med såre mandler og sur hoste! Det er ikke no godt, men nå skal jeg se på Søstrene Kardashian.

Sorry for lite innlegg,

 

Blogges <3

12 år i dag :)

Yeeeeeeeeeeeeees!!! Endelig er jeg 12 år :D!! 

Gleder meg så sinnsykt til familiebursdagen i dag!! For hvis jeg får 3000 eller 2500 kroner så kan jeg få macbook air !!" 
Jeg går snart i spinn asså!

 

 

"Noen som fylte år i dag ??" 

Julie <3

I går...

Her er noen bilder fra i går :-)

Var modell på Ernst hotell :))

Heisann! På Søndag var jeg modell på Ernst hotell, fordi et svensk modellfirma som heter Model Lab var i byen. Men jeg var der med mamma, tante og kusina mi da:)) Men det var sinnsykt gøy. 

Her er ihvertfall noen av mine ynglings bilder :) Pluss at det ene har jeg jo på headeren.

 


header bildet..
Spørsmålsrunde

Heiiaaa !!!" Lenge sia sist :S Unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye, har ikke hatt tid :(

Men tenkte ihvertfall at jeg skulle ha en spørsmålsrunde :D For da er det litt enklere for meg å ikke blogge så mye fordi jeg har antagelighvis fått en skade med lillefingeren og må ha på en skinne og bandasje, så hånda blir litt tung når jeg skriver siden jeg ikke kan bruke den.. sååå...  Derfor kan det bli litt lite blogging på meg :S

Kan legge inn et innlegg om det senere.. ;) , Men det var jo egentlig ikke meningen at innlegge skulle handle om fingeren min! :P Det skulle jo handle om spørsmålsrunda.

 

Men ihvertfall! Bare spør så myyye du vil ;)                                                                            Blogges <3

Skikkelig kjedelig

Det er så kjedelig at jeg ikke greier å bytte header på bloggen, for hvis jeg skal det må jeg bli medlem av en nettside som jeg ikke skjønner en driiit av....

Jaja, men dette er bare et midlertidig design fordi Johanne skal lage et design for meg, og en header ;) Sååå.. det er bare så dere vet det!

Johanne sin blogg heter www.johanneiz.blogg.no og hun kan også lage gratisdesign på www.johanneizgratisdesign.blogg.no

 - Blogges da ;O

Koos :)

Heeia søtnoser!!" 

Nå har meg, Nora og Sofie kost oss. Vi har spist pizza, spilt SIMS 3 som meg og Sofie er hekta på! Haha :P Jaja, men ja, men..ee, ja! Så vi har kost oss i hvertfall mye. Og nå skal vi ut og lage skrekkfilm. Den blir nok lagt ut på morningen i morgen med noen bade bilder ;)


Noen som ser en feil? :P

High heels..

                                                                                                                      
                                                                                                                                                  Jeffery Campbell

                                                                                                                      
                                                                                                                                                         Pumps
              

Heisann! Jeg skal få en av disse slags skoene av mamma, men ikke akkurat en av "de". :P 

Håper dere likte skoene..?! :) 

Liten konk: Hvilkene sko tror dere jeg får av mamma? (Jeffrey Campbell - Pumps?) 
                                                                                                                                             

                                                                        

Bloggpause....

Heei Tenkte jeg skulle ta en liten bloggpause, føler at jeg ikke orker å blogge så masse nå, det er jo sommerferie. Og når det er sommerferie, har man fri. Så jeg har fri skolen og fri fra alt. Og nå har jeg litt lyst til å ta litt fri fra bloggen og blogging. 

Jeg reiser hjem igjen fra Danmark i morgen, så da kan jeg ikke skrive så serlig mye. Og når vi kommer hjem er klokken 00.00 eller no. Og da kan jeg heller ikke blogge, for selv om vi har internett her på hytta i Danmark kan jeg ikke væære på det så mye i morgen fordi vi må skjekke ut i 12.00 tia og da har ikke vi internett lenger. Så tilbake til hvor jeg var..... 

- Ja, Så dagen etter at vi kom hjem skal mamma reise til Oslo og da kjører hun meg hjem til mormor i 2 tia for da skal jeg bo hos mormor i 1 uke. Og hun har ikke internett ( eller hun har internett, men pc'n gidder ikke å finne inernettet ). :( , men det kan være pc'n finner det og da kan det være at jeg blogger litt, men etter den uken så kommer pappa hjem. Og da har jeg inernett :D ♥ Da tror jeg nok at det blir litt mye blogging, kan ikke love så mye, men kan love litt! ( Noen oppdateringer ). 

'Så... Da tar jeg men en liten pause

Hade bloggen - Julie


                                                                                    

Natta...

Natti natt, nu ska eg legge mæ :) Håper du sover godt <3 Blogges i morgen  <3<3<3

Bieber.....!

Heeey ♥ Nettopp la jeg merke til at jeg har fått Biber fever! :P 

             
Blogges - Julie 

Noen tips.. ?

Sjalla baisen! Meg og venninna mi har tenkt til å lage en må gjøre video, men vi vil jo gjerne ha noen tips til hva vi skal gjøre! Sååeeh.. Vist du har noe på hjernen så gjerne skriv det ;)

Men vi skal lage videoen i dag, så vist inge svarer så finner vi bare på noe  :P

Blogges - Julie <3

Twitter

Heluen♥ Nå har meg og Nora fått oss Twitter. Det var egentlig bare det jeg ville skrive, men vist du vil ha twitter så gå inn på www.twitter.com         Jeg følger Justin Bieber, Bella Throne, Zendaya Coleman, Louis Tomlinson, Liam Payne, Zayne Milak, Kendall Jenner, Jose Zapata (min storebror), Matty B, Christina Cimorelli, Morten Ramm, Lauren Conrad, Miley Ray Cyrus, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Ariana Grande, Kenny Wormald, Nicki Minaj og Maria Gundersen. 

Jaja, natta folks!♥  Blogges i morgen.

Århhh!

Hallo :( I dag dro kjæresten min til Frankrike. Jeg savner han veldig, allerede! Men han sendte meg en melding på morgenen i dag♥♥

Har noen av dere kjæreste?? ♥♥

Blogges - Julie ♥

Dip Dye!

Yeah! Mamma sa at jeg kanskje fikk lov til å dip dye håret brunt :D Gleder meg så!! Først tenkte jeg rosa, men så sa mamma at det er finere med brunt siden jeg har blondt hår. 

GLEDER MEG SINNSYKT♥

Blogges da - Julie♥

 

Spørsmålsrunde

GOD MORGEN! 

Da er jeg igang med en ny spørsmålsrunde. Spør om alt du vil.

Blogges ;)
Natta...

Mhmmm... ikke natta enda asså :P Jeg skal snart legge meg, men akuratt nå sitter meg og June og koser oss med å se på slutten av en film og være på pc'n. Vi har nettopp sett ferdig to filmer. Filmene var: Clueless og Dirty Dancing 2. Kjempe gøye filmer. 

Men Cluless var den nest mest meningsløse filmen jeg noen gang har sett! Men nå sitter vi og ser slutten av Bad boys. Vi har spist pizza, drukket brus, spist jordbær med skjokolade på, eller June spiste de fleste. Jeg spistse bare ett :P Så har vi hatt en svær skål med popcorn og en liten skål med den svarte sørlands chipsen. 

Natta! Sier bare natta nå for orker ikke å legge inn noe innlegg senere. 

Så nå sier jeg bare natta! Blogges i morgen ;)


God formiddag!

Heeei :D Jeg har ikke spist frokos eller noe nå og klokken er kvart på 2:P Jeg har jo kledd meg og sånt da. Meg har ikke jgort noe serlig annet enn å lugget på sofaen og chillet og sett på film. 

Idag dro venninnen min til Drammen og etter det skla hun til Danmark og sykle. Så hun er ikke tilbake før om en uke. Nå sitte rjeg og hører på It girl.

Jason Derulo: It Girl


Hadee. Blogges litt senere ;)

Ukens kjendis

                                                                                                      Ukens kjendis er.........

                                                                                                       Matty B !!

   

                                                        

Han er en 9 år gammel gutt som cover mange sanger. Han er kjempe flink. Han har også noen sanger der han synger med andre.

http://www.youtube.com/watch?v=KGABwm9lCIc På denne linken kan du se han synge BOYFRIEND av Justin Bieber.

http://www.youtube.com/watch?v=uM7nlIsBLoc&feature=relmfu På denne liken kan du se han synge/rappe Call Me Maby av Carly Rae Jepsen sammen med Cimorelli.

Håper dere liker musikkvidioene:D      Blogges senere <3!
Beklager

Hei! Beklager for at jeg ikke har blogget så mye, men jeg har jo vært på ferie! Og de som gjettet sko hadde helt riktig :D Bra!! Men forsatt beklager jeg veldig mye for at jeg ikke har blogget no serlig. Hadde egentlig tenkt til å blogge litt på båten, men internett var så treigt! SORRY!!

Men skal prøve å blogge litt mere nå etter hvert ;)

Blogges ♥♥

Hade Norge!

Halla ! I morgen drar jeg til Hellas. Jeg rekker dessverre ikke å legge inn ett innlegg på morgenen i morgen. Fordi jeg drar 08.15 på morgenen til flyplassen. Så jeg bare legger inn innlegget nå ;) Jeg gleder meg noe så SINNSYYYYKT!! :D Og i går kjøpte mamma et nytt speilrefleks kamera (Nikon D3100). Jeg lover dere at jeg kommer til å legge inn masse bilder etter reisen, og da skal jeg kåre vinneren som vant konken om hva jeg kom til å kjøpe mest av :)

Jeg tror ikke jeg kommer til å sovne så lett! Jeg gleder meg noe så SYYKT! Først når vi kommer dit skal vi være to netter i Hellas. Og så skal vi til noen fine øyer i Hellas. For å komme oss ut til øyene skal vi være på en cruisebåt i en uke ;D

KOOOOS !! <3 Ønsk meg en god tur da :)

Blogges når jeg kommer hjem.

Lenge sia....

Heeei:-) Nå er det lenge sia!! Sorry for veldig dårlig blogging. Jeg har bare ikke hatt tid til det :S
Men ihvertfall var jeg i dyreparken i går med Amalie, Sofie og Nora !!
Først tok vi Nilen. Så gikk vi til bobbanen. Også etter det var vi i badelandet. Etter at vi hadde badet en stund gikk vi til dyreparken igjen:) Så tvang de meg med i heksehuset! Og det var gøy! Så etter at vi hadde gått i heksehuset 3 ganger på rad gikk Nora og Amalie til storslegga. Og iMessage tok meg og Sofie spøkelseshuset 6 ganger og da kom de så tok vi det 6 ganger til mange ganger til. Meg og Sofie fikk ihvertfall tatt 15 turer på rad.
Etter det gikk vi bort til Nilen igjen, men akkurat når det var vår tur stengte de fordi det skulle komme lyn og torden :S!! Så gikk meg og Sofie til heksehuset og Amalie og Nora gikk til bobbanen, men begge to var stengt fordi det skulle komme lyn og torden! Jaja.... Det var ihvertfall kjempe gøy. For nå har jeg endelig fått kombikort! :D Jeg skal også i dyreparken i morgen. Kanskje vi ses?!
Hadde dessverre ikke noen bilder:(
- BLOGGES

Aksepterer ikke dette..!!!!

HEI!! Idag fikk jeg en veldig frekk kommentar. Den er ikke aksepterenes!!!

Denne kommentaren fikk jeg...:

Maria Gundersen xD

24.06.2012 kl.15:20

Du kommer ikke til og kjøpe en dritt siden du kommer til og sitte og grine fordi du har vondt i magen av og spise for mye av din egen bæææsjj!!! LOOL! FUCK DEG LANG TIL DEN JÆVLA HELVETES MORRA DE!!!   Det jeg ikke skjønner er det at jeg ikke har gjort noe mot henne!!
-Vi blogges

Det jeg ønsker meg...

 Her er noen av tingene jeg ønsker meg fra www. nelly.com ;)


Jumpsuit fra RARE LONDON


One shoulder dress fra DRY LAKE


One shoulder fra FOREVER ONIQUE

Håper dere liker tingene :D  BLOGGES :-)

ENDELIG SOMMERFERIE :D

Ååååh...!! DEILIG! Endelig sommerferie. I dag var det egenelig ikke noe serlig gøydag, men den var grei nok ;) Først når vi kom på skolen hadde vi stjerne-origentering. Jeg var på gruppe med ei jente & to gutter. Vår grppe vant faktisk. Det som var bra da var at vår gruppe fikk to FOX hver :D:D !! Etter det gikk vi inn og ryddet pultene inn pågrupperommene. Etter det spiste vi og hadde friminutt. Da lå jeg bare å koste meg med Amalie, Anne, Ada, Nora, Linett og Hanne. Så når det ringte inn kom A-gruppen inn i klasserommet vårt. Så hadde vi en samling der vi fikk kort som andre hadde skrevet til oss, men det triste var at kontaktlæreren vår skal heller bli lærer på Hånes skole. Det var veldig trist + at ei jente i klassen vår skal også flytte. Og jeg tror ikke vi kommer til å se henne så mye for hun skal flytte tilbake til Stokke :( Jaja, men hun sa at hun noen ganger skulle komme tilbake og besøke klassen :D Heldigvis kan meg og henne holde kontakten på SKYPE & MSN!! Etter samlingen så vi på film. Filmen het Ola Froskesnapper. Den var litt barneslig, men også veldig morsom :P Så når vi skulle dra hjem satt vi stolen inn på grupperommet og gikk hjem. Klokken fem i dag dro jeg opp til kusinen min for hun skulle feire bursdagen med to andre jenter :D Det var veldig gøy. Først spiste vi pizza og sånt hos henne så hadde vi masse poster imens vi forflyttet oss opp til ei av de andre jentene for å avslutte bursdagen hos henne.Og hos henne fikk vi kake og is :)!! Har ikke mer å skrive <3 HA EN GOD SOMMERFERIE ALLE SAMMA !! <3

Ikke Fredag, men Fredag......&#9829;

Hihi :D Ikke denne fredagen, men neste fredag skal jeg til Hellas. Der skal jeg være i 2 dager så skal jeg reise ut derfra med cruisebåt og være på den i 1 week

Jeg gleder meg no syyyykt!! Det kommer til å bli såå koselig

Her er en liten konkurranse. Premien er at vist du gjetter riktig kan jeg lese bloggen din og legge inn en kommentar.

Her er spørsmålet: Hva tror dere jeg kommet til å kjøpe mest av når jeg er i Hellas ? Jeg svarer på spørsmålet etter at jeg har vært der ♥ ;)

Julie

            
                                                    

YOLO

God Morgen :D Jeg synes disse ordtakene synes jeg er skjønne <3Senteret


Heeloo ! Nå har meg og Anne kommet hjem fra senteret. Det ble ikke noe dyreparken i dag :( Det var altfor dårlig vær. Jaja.....! Men når vi var på senteret kjøpte jeg 2 ting og det samme gjorde Anne. Vi kjøpte tubetopper, jeg kjøpte noen converse sko (eller mamma betalte :P), og Anne kjøpte en ting vi skal ha i telefonen der man plugger inn ørepluggene ;) Jeg skulle egentlig også det, men hadde ikke rå :(

Her er det noen bilder xDDen svarte er min og den hvite er Anne sin  ;)

Knash rosa :D Bilde ble litt feil vei :P


 OG til slutt telefondingsen :P Det er en turkis-grønn blomst ;)

Blogges <3

5 days until

                                                                                            Helluuuueeennnn <3

I dag er det bare 5 dager igjen til sommerferien !! Åhh, som jeg gleder meg. Det kommer til å blir KJEMPE deilig med varmt vær og masse bading og soling <3 Greier snart ikke å vente mer :D Pluss at den 29. Juni skal jeg til Hellas i 2 dager så skal vi reise ut fra Hellas med en cruisebåt og igjennom mange av øyene i Middelhavet :) Kommer til å blir kjempe koselig <3 Skal jo selvølgelig vise dere hva jeg har kjøpt der da. Det blir vell noe tøy, men masse vis av sko :P

Haade<3 

Alle klasser!

Alle klasser har en: pus - søta - kjekkas - modell - fjortis - blondine - blogger - pøbel - sanger - gledesspreder - soss - fotballspiller - gamer - barbie - BADASS - skater - hacker.  Hvem er jeg ??

I dag

Helluuen folks 8-D

I dag dro jeg til skolen klokken åtte. Først så hadde vi norsk, så matte, så samfunnsfag der vi varpå data. Så spiste vi og etter det lekte ZOMBIE. Det er driit gøy!! Så gikk vi inn og hadde RLE :S Etter det hadde vi K&H. Det var veldig mye drama der!! :-S Etter det dro vi ut og hadde fysisk. Der vi hadde kanonball. Læreren sa at den som vant hadde vunnet hadde vunnet hele 6 klasse greier eller hva det var, men det beste var at vi vant. Vi hadde jentene mot guttene!! :D SUUUPER GØY ! Etter det syklet jeg hjem. Så satt jeg meg i sengen og så på Frustrerte Fruer i mens jeg drakk kakao. Mmmmm... <3

Og nå sitter jeg og blogger.  Det kan være at jeg ikke kommer til å blogge så mye i morgen fordi jeg skal i dyreparken med venninnen min, men kanskje jeg få lagt inn et innlegg om hva vi gjorde og noen bilder ;)  

Ha en fin helg alle samma ! <3 PS: Hva synes du om bildet ?


Avslutning =D

Heeei :D Nå er jeg kommet jeg fra avslutning med håndballen. Vi hadde det veldig koselig! Først badet vi. Det var 30,5 grader i vannet.... DRIT deilig 8) Etter det gikk vi opp å skiftet så spiste vi pizza som var laget i en ordentlig steinovn. Det var KJEMPE godt!! Etter det fikk vi kule medaljer =)!"  Så spiste vi en god browniemuffins. Mhmmm!!! <3   Så var det ferdig. Så vi var der sånn ca i 2 timer.  Nå sitter jeg og ser på Mobbed xD Der det handler om ei dame som ikke har fortal moren og tanten hennes om at hun er skilt med mannen sin og at hun har en 6 år gammel sønn ! =O  

Klokken 21.30 skal jeg se på GCB (Good Christan Bitches).  Jeg skulle gjerne lagt ut et bilde av medaljen og muffinsen, men det var et problem :(

NATTA !! :D

 

 

Bryllup


Brudekjolen jeg vil ha  

                                                 
                                                              
 
Brudeskoene jeg vil haBryllupkakene jeg vil ha 


Luksushuset jeg vil flytte inn i


Og strandhuset jeg vil ha


Dette er hva jeg vil ha ;) BLOGGES !!


 

Top 3 for the moment

Heii :) Her er mine topp tre yndligsblogger ;)

 

Førsteplass: www.sophieelise.blogg.no

          

 

Andreplass: www.TCMN.blogg.no
Tredjeplass: l0ve.blogg.no

Gjerne legg igjen en kommentar. Du kan også skrive hvem du synes av disse skal havne på 1, 2 eller 3 plass ;)

Koos

Heeei! ``  I dag har jeg vært på Herlig Land og spist. Jeg var med pappa, storebror, kjæresten til pappa og ungene hennes. Jeg spiste pizza. Jeg greide å spise opp en hel egen pizza, men den er jo beregnet for en person. Men jeg hadde ikke spist frokost. 

Pizza'n var ikke så serlig god fordi inn på midten av den var den skikkelig myk! Det var ikke så serlig godt, men den smakte ;) Nå sitter meg, pappa og storerbror hos mor og far ;) SÅÅÅÅÅÅ..... blogges senere <3

Borte bra, men hjemme best!

Heeei dere! Nå er det noen timer siden jeg kom hjem fra Randøya, for dere som ikke har fått det med dere så har jeg vært på Randøya med klassen på sommeravsluttning :D Kjempe koselig!!

Jeg orker ikke å skrive alt som har skjedd. Så skal prøve å få lagd en video som jeg kan legge inn, men hvis jeg ikke greier å legge den inn så kommer det nok et innlegg om alt som har skjedd ;)!!"

Natti natt <3<3 

Randøya

Hei alle skjønne! I morgen er det tid for klassen og dra til Randøya. Vi skal sove der fordi det er sommeravslutning for hele 6 klasse :D Vi skal møte opp på skolen i god tid, så går bussen derfra til Kongshavn klokken 08.45 :S Så skal vi være der til 13.00 på Fredag. Jeg gleder meg veldig, men jeg får dessverre ikke lagt ut noen bilder fordi vi har ikke lov til å ta med oss mobil eller mp3 spiller. Bare kamera, men der kan jeg ikke legge in bilder på pc'n fordi det er bare batteri jeg kan ha i kameraet, jeg har ikke noen lader eller noe!! :(

Blogges ;)

PS: blir kanskje ikke no mer blogging før på Fredag.

Speilrefleks og macbook in Amerika;)

Ååå! Helo!

Jeg lengter sånn til bursdagen minn. Den er ikke om så lenge til, men for det om! For jeg skal kanskje få speilreflekskamera ;) Det håper jeg innderlig jeg får!!" Da blir det mange fine bilder på bloggen ;) Jeg elsker å ta bilder av naturen og sånn:D

Det andre jeg gleder meg til skjer i september. Da skal jeg til Orlando, og der skal jeg kjøpe meg en macbook air :D Det gleder jeg men sinnsykt til! Her i Norge får du den for 7490 kroner  eller no sånt, men i amerika får du den får noe rundt 5000 kroner. Altså 2000 kroner billigere! Det er mye det!!

Ha en god kveld da ;)

Dagboken

Her er en historie jeg har begynt å skrive på =)

Kos deg!

 

Det er år 1795. Dronningen Caroline av Storbritannia sitter på rommet sitt trist og sinna. Hun har akkurat blitt sviktet av datteren sin.

Dronning Caroline hører et dunk fra badet. Hun går inn, det var helt mørkt. Hun gikk ut for å finne et stearinlys. Men da hun snudde seg sto det en morder som knivstakk henne.

 

Dronning Caroline hadde skrevet mye i dagboken sinn og den gjemte hun hele tiden i en gullgruve noen meter vekke fra slottet. Hun måtte alltid finne på unnskyldninger for å komme seg vekk fra slottet for enten å gjemme eller hente dagboken sin.

50 år senere hadde Christine Indio 15 år setti avisen at noen hadde funnet liket til dronning Caroline. Den kaldblodige morderen hadde gjemt henne lagt ut i skogen. Christine hadde lyst til å finne ut mer om denne saken, hun elsket mysterier.  Spesielt når hun fikk løse dem selv.

Hun gikk til firmaet som hadde stått i avisen. Hun skulle til å gå inn, men da hun tokk i håndtaket var døren låst! Åh, nei! Tenkte Christine da. Javell, da får hun finne noen spor alene.

 

Såååeeh, hva synes du? <3 Vil du ha mer? 

 

Sånn er det bare....

Hei. Nå er jeg nettopp kommet hjem fra håndballcupen. Vi vant dessverre ikke :(

Det var likt når kampen var slutt så vi måtte spille førstemann som får mål. Det er jo egentlig veldig rart, vi kunne jo bare dratt videre alle samma, men jaja.. så det gikk litt fram og tilbake i angrep. Så plutselig slo hun ene hodet sitt, men det var jo ikke vår feil da! Hun presset seg igjennom og falt og slo hodet... :S  Så hun fikk jo straffe. Men keeperen vår greide ikke den, men nesten ingen greier å redde en straffe for da er det jo ingen som står i forsvar. Så de vant og jublet. Vi ble litt triste, men vi var ihvertfall glade for at vi kom videre til i dag! 

Jeg synes synd på keeperen vår fordi hun ble så lei seg for at hun ikke greide å redde målet, hun begynte til og med å grine, men vi trørstet henne og så var alt fint. For det vare jo ikke hennes feil.

Jaja! Glad i dere jenter!!! Vi er gode. Bare tenk på det! :D Det ble dessverre ikke noen bilder.

Blogges :) 

Sluttspill NEXT

Heeeiisann! Nå har vi vunnet vår pulje. Det er suuper gøy! I morgen skal vi spille åtteende delsfinale ;) Da har vi bare nødt til å vinne 3 kamper så er vi i finalen! Men det er jo så lett :P Samma om vi kommer på 1,2,3 plass så er vi fordeom fornøyde tipper jeg :P! :D 

Skal kanskje legge ut noen bilder fra kampene i morgen :) PS: Jeg skårte 3 eller 4 mål :D:D

Hadeeee folk<3 

1 sommerdag 2012 :D

Idag er det første sommerdag i 2012!! Jaja.. det var bare det jeg hadde lyst til å skrive. Har litt mer også! Jeg skal kose meg litt med pappa før  jeg drar til Tante. Jeg skal sove hos tante og de fordi vi skal spille kamper i morgen. Og mamma er i Amsterdam så tante skal kjøre meg til kampen. Den begynner klokken 08.10 på morgenen. Hade !! SMASK <3

Ukens kjendis!

                                                                                                        Ukens Kjendis er.........

                                                                                     

                                                                                              Justin Bieber <3

 

 Han er jo kjekk da! Han har jo nettopp vært i Oslo! Folk er jo helt gale etter han. Jaja ;) Suss og nuss!

Gjeving

 Heii. Jeg kom hjem fra Gjeving i går. Jeg har kost meg suuper mye!! Vi har badet, grillet, fanget krabber og spist is :D

Men det var veldig deilig og komme hjem igjen. Borte bra, hjemme best! ;-)  Her kommer noen bilder x)!"  Suuper fint! Tok det bildet første kvelden ;)


Suuper pene Anne <3


Thihi :D


Anne hadde ikke badet :P, men det hadde jeg !


Nuss nuss <3


Awwhh ...


LOL!BeautifulDet er jo rene yatchen :P


Greier dere å finne den store glassmaneten? Kommenter hvor den er hvis du finner den ;)

Det var alt!! Koooose <3 

Stranda

Nå er jeg kommet hjem fra stranda! Det var deilig, jeg badet mye. Det var bitte grande kalt og noen steder var det varmt 8-)

Om en ellet litt under to timer skal jeg til Vesvann og bade ;) Det er et fersktvann.

Blogges senere søte !

Gjeving :)

Hellloo. Nå skal jeg til Jeving med kjæresten til pappa, anne og noen fler ;)

Har ikke nett så jeg skal legge ut bilder på Søndag ;)

Ha en fin helg alle folk <3!!"

I dag

Helluu :) Nå har jeg vært hjemme fra skolen i 1 time. Vi har hatt en prøve i dag! Først på morgenen så sa alle sammen.. Ååhh.. nei! Prøve!!

Men det var faktisk ikke ille! Det var tre deler: Grammatikk, Leseforståelse og Friskriving. Grammatikk delen gikk super fort, men så gikk det litt seninere.

Jaja.. jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive mer? Hade Søødinger <3

Kusiiiineee !!"

Hei alle skjønne folk! Nå sitter jeg og kusina min hjemme hos meg og venter på mormor. Mormor er i kommunestyre møte:S Så hun skal sove hos meg i natt :) Det er jo koselig. Nå sitter vi å ser på Dum og Dummere. Yeah! Sorry for et lite innlegg, men ehhhmm... 'æ ja :P

Goodbye and Good Night Cuties <3

Today

Idag i første time så hadde vi gym. Da syklet vi på en måte langt... xD :P Ellers har vi hatt kor og stasjonsarbeid. Idag i stasjonsarbeidet, i den første runden på en måte begynte brannalarmen å gå :O!" Først så tenkte jeg, nææh.. det er sikkert bare en øvesle som vi pleier å ha to eller en gang i året. Men så, så jeg at fysisklæreren vår løp ut og hoppe ned trappene fra førsteklassebygget. Det som var litt rart var det at brannalarmen rignte bare i mellomtrinnsbygget og førsteklassebygget, men det var fordi at førsteklassebygget henger sammen med mellomtrinnsbygget. Grunden til at brannalarmen ringte var fordi at en elktriker hadde på en måte startet den. Men ikke med vilje da! " ..

Så det var en litt gøy dag. Klokken 18.00 skal jeg på håndballtrening. Kan sikkert legge inn noen bilder senere;)"!

Koooos x3Byen :D

Heeeisann, Idag har jeg vært litt i byen og på Sørlandssenteret. Jeg var med kjæresten til pappa og ungene hennes... Først når meg og hun dro fra senteret så spurte jeg hvorfor han yngste sønnen til hun skulle gå på en annen skole en storebroren og da sa hun at pappa og hun har kjøpt et hus på Lund!! Jeg ble jo HELT forskrekket! Men jaja... Så dro vi å hentet sønnene så dro vi til byen og spiste på Mc Donalds og etter det dro vi for å spise is ;)

Pictures xD

Nam..! :D

 Fikk bare lyst til å ta bilder.. xP


Mmmm

BLOGGES xD

Syyk :("

Hallaysen alle sammen :) Idag er jeg hjemme fra skolen :( Jeg er hjemme fordi jeg kanskje har bihulebettennelse...!! Igår når jeg skulle legge meg så greide jeg ikke å sovne, jeg var så varm i pannen og på ryggen. Men jeg føler meg litt bedre idag fordi jeg ikke er så varm, men jeg hoster, er tett i nesa og det verker i hodet :(

Jaja...

Her er sanger som er fin <3

Ariana Grande: Put Your Hearts Up
Demi Lovato: Give Your Heart A Break                                                                   Blogges :)Hvilket luksushus??

Hvilket av disse luksushusene ville du ha ??¢¾bodd i

Nr.1Nr.2

Nr.3

Hvilket hus ??

Hvilket luksusrom ? &#9829;

Hvilket luksusrom ville du helst ha?

 

Nr.1Nr.2

Nr.3

Nr.4

Så hvilket rom blir det ?? ♥♥

Love ;)♥


Ukens kjendis

                                                                                                  Ukens kjendis er........!!

 

                                                                                

                                                                                      Victoria Justice :D

 

 

Litt sent kanskje ?? :P

Det er kanskje litt sent, men..eehh.. ja:P Nå sitter jeg og skyper med Amalie :) Som har bloggen www.amyface.blogg.no . Skjekk den ut x3!!"

Vi har det litt morsomt . Vi har hatt video med Eirik i klassen og mange andre. Det er jo gøy å ha skype da :D Klem og kos natta <3

Natta Peoples <3

I dag 16.Mai . I morgen 17.Mai :P

Hooooolaa :) Jeg fant ikke noen annen tittel, men jaja. xP" Men det er jo sant da!! Hihi. 

Men, men... Jeg, men nå sitter jeg og ser på iCarly :D :P I stad så så jeg på Frustrerte Fruer. Det er suuuper gøy"

Hvilkene serier er det du liker å se på? :)

Legg igjen en kommentar om hvilken serie du liker? :)  

 

                                                     

KOOOOOOOS ♥♥♥ 

 

Dag med storebror &#9829;&#9829;

Alohaa ♥  I dag etter balletten hadde jeg en dag med storebroren min :) Etter balletten syklet vi til Samsen for å klatre, men det var et barneselskap så vi kunne ikke klatre med mindre vi var medlem av klatreklubben.  Så syklet vi ned til fiskebryggen mens jeg satt på rattet, så spiste vi på :D ♥♥ Etter det gikk vi på kinoen for å se om det var en gøy film vi kunne se, men den eneste filmen vi syntes så gøy ut var The Dictator. Men den begynte klokken ni. Så vi gadd ikke.. Etter det dro vi hjem til han. Jeg fikk no vann og så satt vi å så på TV helt til mormor kom for å hente meg. Vi koste oss skikkelig!! <3<3 Jeg ELSKER mine brødre syyyyykt høyt!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥.

Nå har meg, mormor og to av hennes venninder sett på Frustrerte Fruer :)♥ Det er bare 2 episoder igjen :O :( !! x0 Så nå skal jeg gå til køys og se på Two and a half man ! xD "

Natta Cuties ♥♥

Svar på spørsmålsrunde !!

Haaallo =) Jeg greide ikke å laste opp videoen med svarene så jeg må bare skrive det her ;)

 

HER ER SVARENE:'

- Hva syntes du om Helena i klassen?

Jeg syntes hun er ei rar og morsom jente. Hun er suuuuuuper snill og positiv. Love her <3

- Liker du best pizza eller taco? 

Begge deler.  

-Hvem er den beste på håndballaget ditt?

Lisa (keeperen) hun er den beste fordi hun redde mål.  

- Er du sunn?

Ja, men kan også være usunn.

- Hva syntes du om moviestarplanet? (Tipper du har spilt det :P)

Jeg har spilt det, men det er verdens teiteste spill!!!

- Skal du svare på video?

Prøvde, men det gikk ikke ;(

- Liker du en gutt i så fall hvem?

Nei, jeg liker ingen! 

- Hvem er din aller beste venn?

Sier jeg ikke ..!!

- Er du guttegal?

Njaaa.. :P

- Hvor mange kjærester har du hatt?

7-10 :P

- Hva er det verste og beste faget på skolen?

Verste: Matte, men litt gøy. Beste: Heimkunnskap.

- Beskriv deg selv med med 3 positive og 3 negative ord :)

Positive: Jeg er omtenksom, god til å danse, god til å skryte og god til å avbryte folk. :P Negative: Ikke så serlig smart... ehm, finner ikke ut av mer.:P 

Magnolia !!

Hei" Nå er jeg klar for å legge meg! Jeg er tren drøøtt. :S, men jeg er ikke så "sinnsykt" trøtt!! ;) Jaja, men jeg har pusset tenna, flettet håret og tatt på meg pysj. Så nå skal jeg lese i den nye boka mi som heter Magnolia - den bedøvende duften av sommer. Den høres veldig koselig og spennendes ut. Jeg kan skrive hva det står bakpå den.

"Magnolia - den bedøvende duften av sommer:

Vivien Armstrong Gray har brukt mesteparten av livet på å bli en suksessrik journalist. Men drømmekarrieren i New York får en brå stopp da hun blir skadet i en skyteepisode mens hun jobber med en avsløring. Gravid, arbeidsledig og frusrert takker Vivien ja til en jobb i landlige Georgis, langt borte fra storbyen. Der finner Vivien ut at det kjedlige A4-livet har langt mer å by på enn hun hadde trodd.

SVARET PÅ HVORFOR JEG SNART FÅR EN MACBOOK!!

- Jeg får snart en macbook fordi jeg har startet å jobbe hjemme:P Jeg skal vaske leiligheten hver Mandag og Fredag. Og for hver av de dagene får jeg 100 kroner, så jeg tjener 200 kroner på en uke. Vist jeg gjør en dårlig jobb så får jeg bare 50 kroner, så da blir det enter 150 eller 100 kroner. Så idag var min første jobb. Jeg tjente 100 kroner ;=)

Natti natt <3

Åndenes makt og 17.Mai moneys :D

Nå har jeg satt meg inn på rommet og er klar for å se på åndenes makt ;) Er det noen som er tøffe nokk til å se på det:P !!

+ at i dag så kom mor og far til meg for å gi meg 17.Mai penger fordi de skal reise opp til Lofoten eller Mo i Rana. De skal feire 17.Mai der, så jeg fikk 250 kroner xD Nå er jeg rik !! :P Haha, men om 8 månder og 3 uker har jeg 7 000 kroner x3!! " Du lurer kanskje på hvorfor jeg er 6 750 kroner rikere da. Det får du vite i morgen etter skolen ♥♥

Kos Kos :3 ♥♥

Spørsmåls Runde !!"

Heei!! Tenkte jeg skulle ta en spørsmåls runde:)

Jeg vet ikke helt for lenge den vill vare, men det blir sikkert noen dager.

Håper dere stiller mange spørsmål!! ♥♥

- Love, love x3 ♥♥

Fly Show!!

Hello!!♥ Idag er det fly show på Kjevik. Vi skal se på det, men ikke på Kjevik for det koster penger. Men vi skal se det fra verandaen;) For vi har så bra utsikt, pluss at det koste penger på kjevik for å se på det. Så vi skal bare kose oss hjemme og se på det ;)

Kommentere?? ♥♥    - Blogges ;)

Good Morning:D

God morgen folka:)
Nå spiser jeg frokost. Jeg skal snart gjør ferdig norksleksa;) Så jeg ville bare si god morgen !!"
Hade:)

Skype is "BEST"!!!!!

Haha ! Nå sitter jeg på datan og har skype med kompisen min Eirik :D:P  Vi har pratet om hvem som har råest bamse. Eirik skulle jo prøve å finne en enda kulere bamse men han fant bare armen på den :P LOL!! Også er det venninna vår Helena som hele tia logger av å på :S!! Nå er vi irriterte asså! Nå skal jeg til å prate med ei som heter Emma. Hun har bloggene: www.emmaryen.blogg.no og www.emmizandvickyz.blogg.no

Natta ;) LOVE YA!! <3<3

Ukens kjedins !                                                                                Ukens kjedins er One Direction !!

 

                                                 
                                               Aaawhh.. jeg elsker de gutta <3

 UU <3

 Suuper skjønn !!

 Cool-.-

 Hva skal jeg si? <3<3<3 Bortsett fra SØT!!

 Kjekkasen <3<3 :D:D

Skriv hvem av disse fem gutta "DU" synes er kjekkest ;)  Klem :D   Ps: Fra nå av så skal jeg legge ut ukens kjendis hver eneste Torsdag ;)

Kosedag med Svarteper &lt;''33!!

ÅÅhh..!! I dag skal har jeg droppet skolen for å kose med Svarteper!! :D Ehhhmmm................................ Næh! Jeg er litt kvalm jeg. Så i går når jeg var på klatringa så hadde jeg "VELDIG" vondt i hodet og var litt kvalm!! Og det er veldig mange i klassen som har hatt spysyka. Til og med tante og onkel !! Så tror kanskje jeg er blitt syk eller no.. :( Jaja, kan ihvertfall kose meg litt med pus :D

Blogges ;)!! <3

Natta :D

Heii :D I dag så har jeg vært på skolen og etter det gikk jeg til venninnen min Thea<3 Så gikk jeg hjem om spiste middag. Det beste med i hele dag var at meg og venninnen min Linett var å klatret på Samsen :D  ;) Det var veldig gøy!

Her er Justin Bieber med Boyfriend!! <3

http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4&feature=player_embedded#!

Suss :D 

Lurer dere på noe??

Heisann! Jeg tenkte kanskje bare at jeg skulle se om det var noe dere lurte på;) Så dere kan bare spørre vist det er noe. Så etter at dere har skrevet 5 komentarer med spørsmål så svarer jeg :D

 

Vet ikke hva jeg skal gjøre :(

Jeg vet IKKE hva jeg skal gjøre!!! Jeg har jo lagd denne bloggen og den heter jo ballerinaenjulie fordi jeg danser ballett, men det som er  så dumt er at jeg skal slutte på balletten til sommeren. Og da vet jeg ikke om jeg skal la bloggen hete det eller..?? Også er det det at jeg kanskje vil slutte på balletten eller å ikke slutte, men det jeg helst vil ha svar på er om jeg skal la bloggen hete ballerinaenjulie.. ?!

Love Ya<3<3

Hos kusina miii !!

Nå er jeg hos kusina mi som har bloggen: www.toambff.blogg.no med den samme jenta som jeg har bloggen: www.jito.blogg.no;) Jeg er veldig sliten fordi jeg har jo vært på håndballtrening med venninna mi Helena! Det kom faktisk tre jenter til :) Vi hadde det suuper morsomt!! Nå skal jeg fortelle alt vi gjorde:P

Først kom vi der da så begynte vi å varme opp. Etter det så kastet vi litt, så hadde vi litt styrketrening. Og da hadde vi litt spenst og så at den ene skulle ha bena opp i været så skulle den andre liksom fly bena til den andre:D Så prøvde meg og Sofie det, men jeg var egenlig først på gruppe med Helena, men så ble det heller meg og Sofie og Helena og Marie. Så skulle vi ta armehevinger, men på en litt anna måte. Den ene litt på ryggen, så skal den som ligger på ryggen løfte bena til den andre opp med strake armer  til den som er øverst har tatt en armeheving. Den som er øverst skal ha armene på siden av bena til den som ligger på ryggen. 

Såååååååå... spilte vi kamp! :D:D Det er det beste jeg vet!! :):):) 

Suss, og nuss ;) Blogas :P

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits