Must Haves

?Røde lepper kan gjøre et ellers ganske kjedelig antrekk til helt nye høyder. Det skaper en feminin look og setter virkelig prikken over i'en.

?En svart kjole kan pyntes opp til fest eller kan du bruke det til hverdags. Den passer til alt!

? Et par (skyhøye)hæler! Når hælene er på, kommer virkelig den elegante feminine kvinnen i deg frem. Passer like bra til jeans som til kjole og hører absolutt til på et hvert dansegulv.

?Et par perfect fit jeans passer til alt og brukes daglig. Sliter du med å finne et antrekk i hverdagen er et par jeans som sitter fint redningen din. Nøkkelplagget finnes i tusen forskjellige modeller og fasonger og det gjelder å finne din egen perfect fit.

?En alltime clutch. finn deg en clutch som er akkurat perfekt for DEG. Farge, størrelse, mønster, detaljer osv. ha den med overalt og oppbevar ting som telefon, penger, kort lipgloss og mer i den. la den bli en del av deg og noe du ikke klarer deg uten.

?En blazer kan gjøre antrekket ditt elegant, rocka eller feminint utifra hva den kombineres med. Velg gjerne en nøytral farge som kan være med på å tone ned et fargerikt antrekk eller velg en knæsj farge som spriter opp et vanlig anntrekk.

?Converse er ifølge meg verdens beste oppfinnelse. Finnes i tusen ulike farger og mønstere og uansett hvordan stil du har finner i alltid et parr som passer til dine antrekk. Har ikke noe mer å si en at jeg elsker dem.

?Har du en cardigan i en basic farge er du sikret å se bra ut samtidig som du skal holde varmen. De finnes i alle forskjellige tykkelser og uansett årstid er de et must.

?Skinnjakke er et perfekt plagg enten du går med alt fra band tskjorter eller et beck søndergaard skjerf. Rocker opp og gjennomfører alle antrekk opp til hundre prosent.

inlegget er kopiert fra www.andyaa.blogg.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits