Hade Norge!

Halla ! I morgen drar jeg til Hellas. Jeg rekker dessverre ikke å legge inn ett innlegg på morgenen i morgen. Fordi jeg drar 08.15 på morgenen til flyplassen. Så jeg bare legger inn innlegget nå ;) Jeg gleder meg noe så SINNSYYYYKT!! :D Og i går kjøpte mamma et nytt speilrefleks kamera (Nikon D3100). Jeg lover dere at jeg kommer til å legge inn masse bilder etter reisen, og da skal jeg kåre vinneren som vant konken om hva jeg kom til å kjøpe mest av :)

Jeg tror ikke jeg kommer til å sovne så lett! Jeg gleder meg noe så SYYKT! Først når vi kommer dit skal vi være to netter i Hellas. Og så skal vi til noen fine øyer i Hellas. For å komme oss ut til øyene skal vi være på en cruisebåt i en uke ;D

KOOOOS !! <3 Ønsk meg en god tur da :)

Blogges når jeg kommer hjem.

2 kommentarer

Annemor <3

28.06.2012 kl.22:49

Du må ha en kjempe fin tur Julie! Kos deg masse og vist jeg kjenner de du skal reise med så må du hilse di! Forresten så tror jeg at du kommer til å kjøpe flest overdeler som topper tunica, kjoler osv. når du reiser. :)

Julie

29.06.2012 kl.07:42

Annemor: Tuuuuusen takk snuppah mii <3 Selvfølgelig skal jeg hilse til de. :D.D Kommer til å savne deg vennen ;D <3<3 Skal gi deg en stor klem når jeg kommer hjem :):) <3 Hade!

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits