Lenge sia....

Heeei:-) Nå er det lenge sia!! Sorry for veldig dårlig blogging. Jeg har bare ikke hatt tid til det :S
Men ihvertfall var jeg i dyreparken i går med Amalie, Sofie og Nora !!
Først tok vi Nilen. Så gikk vi til bobbanen. Også etter det var vi i badelandet. Etter at vi hadde badet en stund gikk vi til dyreparken igjen:) Så tvang de meg med i heksehuset! Og det var gøy! Så etter at vi hadde gått i heksehuset 3 ganger på rad gikk Nora og Amalie til storslegga. Og iMessage tok meg og Sofie spøkelseshuset 6 ganger og da kom de så tok vi det 6 ganger til mange ganger til. Meg og Sofie fikk ihvertfall tatt 15 turer på rad.
Etter det gikk vi bort til Nilen igjen, men akkurat når det var vår tur stengte de fordi det skulle komme lyn og torden :S!! Så gikk meg og Sofie til heksehuset og Amalie og Nora gikk til bobbanen, men begge to var stengt fordi det skulle komme lyn og torden! Jaja.... Det var ihvertfall kjempe gøy. For nå har jeg endelig fått kombikort! :D Jeg skal også i dyreparken i morgen. Kanskje vi ses?!
Hadde dessverre ikke noen bilder:(
- BLOGGES

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits