Dagboken

Her er en historie jeg har begynt å skrive på =)

Kos deg!

 

Det er år 1795. Dronningen Caroline av Storbritannia sitter på rommet sitt trist og sinna. Hun har akkurat blitt sviktet av datteren sin.

Dronning Caroline hører et dunk fra badet. Hun går inn, det var helt mørkt. Hun gikk ut for å finne et stearinlys. Men da hun snudde seg sto det en morder som knivstakk henne.

 

Dronning Caroline hadde skrevet mye i dagboken sinn og den gjemte hun hele tiden i en gullgruve noen meter vekke fra slottet. Hun måtte alltid finne på unnskyldninger for å komme seg vekk fra slottet for enten å gjemme eller hente dagboken sin.

50 år senere hadde Christine Indio 15 år setti avisen at noen hadde funnet liket til dronning Caroline. Den kaldblodige morderen hadde gjemt henne lagt ut i skogen. Christine hadde lyst til å finne ut mer om denne saken, hun elsket mysterier.  Spesielt når hun fikk løse dem selv.

Hun gikk til firmaet som hadde stått i avisen. Hun skulle til å gå inn, men da hun tokk i håndtaket var døren låst! Åh, nei! Tenkte Christine da. Javell, da får hun finne noen spor alene.

 

Såååeeh, hva synes du? <3 Vil du ha mer? 

 

Én kommentar

idalifeeeeee

05.06.2012 kl.14:33

Fin ♥

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits