Dag med storebror ♥♥

Alohaa ♥  I dag etter balletten hadde jeg en dag med storebroren min :) Etter balletten syklet vi til Samsen for å klatre, men det var et barneselskap så vi kunne ikke klatre med mindre vi var medlem av klatreklubben.  Så syklet vi ned til fiskebryggen mens jeg satt på rattet, så spiste vi på :D ♥♥ Etter det gikk vi på kinoen for å se om det var en gøy film vi kunne se, men den eneste filmen vi syntes så gøy ut var The Dictator. Men den begynte klokken ni. Så vi gadd ikke.. Etter det dro vi hjem til han. Jeg fikk no vann og så satt vi å så på TV helt til mormor kom for å hente meg. Vi koste oss skikkelig!! <3<3 Jeg ELSKER mine brødre syyyyykt høyt!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥.

Nå har meg, mormor og to av hennes venninder sett på Frustrerte Fruer :)♥ Det er bare 2 episoder igjen :O :( !! x0 Så nå skal jeg gå til køys og se på Two and a half man ! xD "

Natta Cuties ♥♥

Én kommentar

idalifeeeeee

16.05.2012 kl.07:49

Alltid gøy og være litt med storebror ♥

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits