Magnolia !!

Hei" Nå er jeg klar for å legge meg! Jeg er tren drøøtt. :S, men jeg er ikke så "sinnsykt" trøtt!! ;) Jaja, men jeg har pusset tenna, flettet håret og tatt på meg pysj. Så nå skal jeg lese i den nye boka mi som heter Magnolia - den bedøvende duften av sommer. Den høres veldig koselig og spennendes ut. Jeg kan skrive hva det står bakpå den.

"Magnolia - den bedøvende duften av sommer:

Vivien Armstrong Gray har brukt mesteparten av livet på å bli en suksessrik journalist. Men drømmekarrieren i New York får en brå stopp da hun blir skadet i en skyteepisode mens hun jobber med en avsløring. Gravid, arbeidsledig og frusrert takker Vivien ja til en jobb i landlige Georgis, langt borte fra storbyen. Der finner Vivien ut at det kjedlige A4-livet har langt mer å by på enn hun hadde trodd.

SVARET PÅ HVORFOR JEG SNART FÅR EN MACBOOK!!

- Jeg får snart en macbook fordi jeg har startet å jobbe hjemme:P Jeg skal vaske leiligheten hver Mandag og Fredag. Og for hver av de dagene får jeg 100 kroner, så jeg tjener 200 kroner på en uke. Vist jeg gjør en dårlig jobb så får jeg bare 50 kroner, så da blir det enter 150 eller 100 kroner. Så idag var min første jobb. Jeg tjente 100 kroner ;=)

Natti natt <3

2 kommentarer

AmyFace.blogg.no

14.05.2012 kl.23:06

Hei det er Amalie :)) du har skikkelig kul blogg !! O skikkelig kul header !! Pena !! Du er nydelig :) kanskje vi kan ha må gjøre video sammen og legge ut ?? Så kan vi ha må gjøre videoen på senteret ? Tihi :) vist du vil søda ::)) <333

idalifeeeeee

15.05.2012 kl.07:51

Hei ♥

Tror egentlig jeg ikke har sett deg men det har jeg sikkert ♥ Du har en kjempe fin header og du er utrolig pen ♥♥

Skriv en ny kommentar

Julie

Julie

12, Kristiansand

12 år, elsker å spille håndball. Jeg bor i Kristiansand og elsker å ta bilder. Jeg kommer mest til å skrive om hverdagen min. Kameraet jeg bruker er Nikon 3D1000. Legg gjerne igjen en kommentar

  • F.eks: Navn, alder, interesser og hva du blogger om!

Kategorier


Arkivhits